Over ons

Syndicus met expertise…

Daniëlle Mesmaekers is erkend syndicus en staat sinds 2011 aan het roer van ASM Consult dat in 1998 opgericht werd door haar man Rik Michel. Rik heeft zich intussen 100% toegelegd op het boekhoudkantoor AT & C voor apothekers en medische vrije beroepen. Daniëlle heeft samen met haar team ASM Consult verder uitgebouwd tot een kwalitatief syndicuskantoor voor kleine en grote gebouwen.  Sinds 2021 is Sigi Kennis (erkend syndicus) vennoot geworden van het kantoor.
 

“Vanuit onze centrale uitvalsbasis in Mol zetten we onze onafhankelijke expertise in voor appartementsgebouwen in de regio Kempen en Limburg.”
 

Syndicus met een stevige reputatie…

Met expertise, passie en digitalisatie als gouden driehoek vullen we onze portfolio dagelijks aan met meer dan tevreden klanten. Wij werken voor mede-eigenaars en worden ook aangesteld door bouwpromotors, projectontwikkelaars en vrederechters. We zetten 100 % in op digitalisatie en investeren in opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetten en richtlijnen. Zo maken wij elke dag opnieuw het verschil. 
 

“ASM Consult zet puur in op appartementsbeheer.  Dit is uniek in onze nichemarkt.”
 

Syndicus met een achterban…

Wij kennen niet alleen ons vak, maar hebben ook waardevolle partnerships uitgebouwd met boekhoudkantoren, aannemers en vakmannen die dezelfde kwaliteitsnormen hanteren en waarop we kunnen rekenen. Op het juiste moment bundelen we onze krachten om samen de beste service te kunnen garanderen.Zijn er dringende reparaties nodig? Dan komen wij meteen in actie!
 

“We zijn niet het grootste syndicuskantoor en dat is een bewuste keuze. We kennen onze klanten, de klanten kennen ons.Bovendien zijn wij altijd bereikbaar voor noodsituaties.”
 

Syndicus met een bijzondere service…

Professioneel  |  Wij kennen de regels van het vak en de wetgeving door en door.
Menselijk  |  Wij houden van een eerlijke aanpak, vriendelijk en oplossingsgericht.
Kwaliteit  |  Wij beloven dat we dit met stip op nummer één zetten in advies en in service.
Snel  |  Wij zijn flexibel bereikbaar ook buiten de reguliere kantooruren.
Transparant  |  We houden van duidelijke afspraken en heldere dossiers.

ASM Consult werkt met een kwaliteitscertificaat syndici en is aangesloten bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) en de Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB).

Meer weten over onze expertises?
Op Zoek naar een syndicus?