Voor wie

Bent u op zoek naar een betrouwbare syndicus? Dan bent u bij ASM Consult alvast aan het juiste adres. Wij vertegenwoordigen de vereniging van mede-eigenaars (VME) en dragen met een brede glimlach zorg voor de gemeenschappelijke delen van uw appartementsgebouw, van parkeergarage en inkomhal tot tuin en lift.
 

EERSTE SYNDICUS

Bent u aannemer, mede-eigenaar of bouwpromotor? Wij schuiven met een stevige dosis expertise mee aan tafel om persoonlijk kennis te maken en onze werking te verduidelijken.

Maak hier een afspraak >>

VERANDEREN VAN SYNDICUS

Bent u niet tevreden over uw huidige syndicus? Contacteer ons nu, want wij houden van open communicatielijnen en werken met een centrale focus op uw belangen en verwachtingen, altijd!

Vraag hier uw offerte >>

EXTERNE SYNDICUS

Wilt u een voorlopige syndicus laten aanstellen door de vrederechter? Ons gedreven team zorgt voor een spoedoplossing en staat u bij met hun onafhankelijke en up-to-date kennis.

Vraag hier meer informatie >>

>>ASM Consult bouwde als syndicus een indrukwekkend klantenportfolio op in de ruime regio rond Mol, Geel, Balen, Dessel, Retie, Meerhout, Herentals, Turnhout, Ham, Leopoldsburg, Tessenderlo

Bent u op zoek naar een syndicus? Aarzel niet om ons te contacteren