Technisch Beheer

Syndicus voor mede-eigendommen

Welkom bij ASM, een syndicus met een sterke reputatie in het beheer en onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes in appartementsgebouwen. Onze klanten kunnen elke dag op ons rekenen, want wij dragen met de juiste juridische en technische expertise zorg voor uw mede-eigendom. We begeleiden de noodzakelijke werken in, aan en rond het appartementsgebouw, van parking en lift tot gevel en kelder.

"Heeft u technische problemen klein of groot? Wij analyseren uw vraag en zorgen niet alleen voor een snelle, maar ook voor een goede oplossing."

Waarvoor mag u ASM Consult bellen?

  • Plaatsbezoeken om de staat van het gebouw te bepalen
  • Oplossen van kleine en grote technische problemen
  • Onderhouds- en herstellingswerken begeleiden
  • Onderhandelen met onderhoudsfirma’s en leveranciers,
  • Werking van technische installaties controleren
  • En nog zoveel meer…

Technisch beheer van gebouwen met een +plus+

ASM Consult heeft een service die al uw verwachtingen overtreft. Wij kennen al onze klanten door en door en houden van transparante communicatielijnen met alle mede-eigenaars. Bovendien hebben we een waardevol netwerk opgebouwd met professionele vakmannen en topleveranciers waarop we kunnen rekenen en die de juiste prijs-kwaliteit hanteren.

"ASM Consult heeft een indrukwekkend klantenportfolio in de ruime regio rond Mol, Geel, Balen, Dessel, Retie, Meerhout, Herentals, Turnhout, Ham, Leopoldsburg, Tessenderlo"
Bent u op zoek naar een syndicus? Aarzel niet om ons te contacteren